Kari, profiilikuva
Kari

Canoan hallituksen tiedote poikkeusoloista 19.03.2020

Suomen hallituksen ja Suomen Melonta ja Soutuliiton ohjeistuksia noudattaen on seuran hallitus päättänyt seuraavaa:

Seuran Bredanilla sijaitsevat pukuhuoneet ja kalusto mukaan lukien pyyhkeet ym. irtain ovat asetettu käyttökieltoon vähintään 13.4.2020 saakka. Mikäli maan hallitus jatkaa poikkeusolojen voimassaoloa jatkuvat nämä poikkeustoimenpiteet myös seuran vajalla.

Perusteet: toimintaa vajalla on mahdoton valvoa ja hyvään hygieniatasoon ei vajalla ole valitettavasti ole olosuhteiden vaatimia poikkeuksellisia mahdollisuuksia.

HUOM! Omalla kalustolla liikkumisessa tulee noudattaa annettuja varotoimenteitä suurta huolellisuutta noudattaen.

Mikäli annettuja ohjeistuksia rikotaan, ne käsitellään seuran hallituksessa sääntöjen mukaisesti rikkomuksina.

HALLITUS

Minna, profiilikuva
Minna

Uimahalliharjoituksessa 14.3 on vielä tilaa!
Vasta 6 ilmoittautunut, minimi 8 pitäisi olla että järjestetään!
Ilmoittautukaa mukaan harjoittelemaan pelastautumisia, maksakaa samantien seuran tilille. Tarkoitus harjoitella sekä yksinpelastautumisia että pareittain. Helppo muistella tekniikkaa ja harjoitella lämpimässä uimahallissa.

Taina

Tervetuloa Meloja 2 -taitokokeeseen, Eeva, Minna, Esa ja Asko, viikon kuluttua lauantaina.
Pääsääntöisesti melojat tulevat kokeeseen hyvin valmistautuneina. Kokemus on kuitenkin osoittanut, että joskus navigointitaitoja ei ole huomattu kerrata. Siksipä muistutan, että kompassin ja kartan perustaidot kuuluvat kokeeseen, ja kokelaan on osoitettava hallitsevansa ne, yhtä lailla kuin kajakin käsittelyn. Vielä ei ole myöhäistä virkistää mahdollisesti ruostuneita navigointitaitoja. Tässä linkissä vielä kerran muistutuksena koko koe:

Ja sitten lauantaina rennosti ja hyvillä mielin kokeeseen! Tulen paikalle meloen klo 11 mennessä.
Taina

Mariann

Onnea kaikille EPP2-taitotestin läpäisemisestä!!
T. Maarit ja Mimmu

Minna, profiilikuva
Minna

Voin tulla autolla, kamojen kanssa mun lisäksi mahtuu 1-2 henkilöä. Löytyy peräkoukku ja kattotelineet.

Maarit, profiilikuva
Maarit

Iso kiitos retkellä mukana olleille! Huippuryhmä - hieno reissu🥰! Tästä on taas kiva suunnitella seuraavaa retkeä.

Julia, profiilikuva
Julia

Kiitos Maaritille ja Elinalle järjestelyistä, sekä koko Huippuryhmälle hienosta ja hauskasta reissusta! #pinkdona ;)

Maarit, profiilikuva
Maarit

Tällä kurssilla harjoitukset tullaan tekemään vaativissa olosuhteissa. Osallistujat ovat taidoiltaan vähintään ns. EPP3 -tasoa.